علائم اوتیسم با کمک مکملهای ویتامین و امگا 3 بهبود مییابد؟
- علائم اوتیسم با کمک مکملهای ویتامین و امگا 3 بهبود مییابد؟
کودکان مبتلا به اوتیسم که از مکملهای ویتامین و اسیدهای چرب امگا 3 مصرف میکنند نسبت به دیگر کودکان مبتلا به این اختلال علائم کمتری دارند.
محققان به بازبینی اطلاعات بدست آمده از 27 بررسی که شامل 1028 کودک مبتلا به اختلال اوتیسم بود پرداختند. کودکان به طور اتفاقی انتخاب شده و هر یک مکملهای غذایی مختلفی دریافت کردند.
به گفته محققان مصرف مکملهای ویتامین و امگا 3 در بهبود برخی علائم اوتیسم تاثیرگذار بوده که از آن جمله میتوان به بهبود مهارتهای اجتماعی، گفتاری، تمرکز، ارتباطگیری، مشکلات رفتاری، خواب بهتر و کاهش رفتارهای تکراری اشاره کرد.
محققان اسپانیایی اظهار داشتند: یافتههای بدست آمده نشان میدهد برخی مداخلات تغذیهای در کنترل بالینی نارساییهای مربوط به اختلال اوتیسم نقش دارد. همچنین مکانیزم نهفته در اثربخشی مداخلات تغذیهای بر علائم اختلال اوتیسم شناخته شده نیست. در این بررسی این پرسش مهم مورد ارزیابی قرار نگرفته و شواهد موجود در این رابطه قطعی نیست.
به گزارش ژاپن تودی، اگرچه طبق این مطالعه مکملهای ویتامین و امگا 3 به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک میکند اما نمیتوان به والدین توصیه کرد مصرف این مکملها را برای فرزندشان شروع کنند تا زمانی که مطالعات دقیقتر و قطعیتر در این خصوص صورت گیرد.
47232
کشفی تازه برای شناسایی سریع اوتیسم و سرطان در کودکان
- کشفی تازه برای شناسایی سریع اوتیسم و سرطان در کودکان
ساعت ملکولی بدن میتواند به شناسایی سن بیولوژیک افراد کمک کند، سن بیولوژیک توانایی آشکارسازی بیماریها را دارد اما ارزیابی آن کار پیچیدهای است.
دانشمندان با استفاده از علم ژنتیک و بررسی رفتاری سلولها و بافتهای بدن به روشی با عنوان ساعت سلولی بدن دست یافتهاند که میتواند به شناسایی سریع برخی انواع سرطان و حتی سرطان سینه و سرطان دهانه رحم کمک کند.
به گفته این دانشمندان تغییراتی که در دی ان ای افراد به دنبال ابتلا به بیماری هایی مانند اوتیسم و سرطان ایجاد میشود، بسیار متفاوت از یک سلول معمولی است و به محض بروز این تغییرات میتواند بیماری را شناسایی کرد.
در حال حاضر با استفاده از این روش وضعیت سلامت 1032 کودک از دو هفتگی تا 20 سالگی مورد بررسی قرار گرفته تا میزان کارآیی آن مشخص شود.
2347232
بیماریهای شایع در میان زائران اربعین را بشناسید
- بیماریهای شایع در میان زائران اربعین را بشناسید
محمود حیدری اظهار کرد: از هفدهم تا بیست و یکم مهرماه، 6 هزار و 841 زائر به صورت شبانهروزی خدمات درمانی و امدادی دریافت کردهاند و 84 نیرو در درمانگاه جمعیت هلال احمر به صورت سه شیفت 8 ساعته در شبانهروز در بخشهای پذیرش، تریاژ، مطب پزشک، جلوگیری از بیماریهای واگیردار، تزریقات، سرم تراپی و پانسمان مشغول به فعالیت هستند.
حیدری تصریح کرد: خدماتی شامل 3 هزار و 4 9 مورد پانسمان ، 4هزار و 336 مورد تزریقات و سرم تراپی، 6 هزار 2 مورد تست فشارخون، 2 3 مورد تست قندخون، 31 مورد نوار قلب و 1 مورد توسط نیروهای مستقر در بیمارستان ارائه شده است.
مسئول درمانگاه جمعیت هلال احمر در سامرا گفت: مواردی که به بیمارستان اعزام شدهاند دارای مشکلاتی همچون ناراحتیهای قلبی، گوارشی و همچنین یک مورد قطع عضو بود که بلافاصله پس از بررسی به بیمارستان منتقل شدند.
وی افزود: خستگی، گرمازدگی، سرماخوردگی و بیماریهای گوارشی از بیماریهای شایع در میان زائران است که در این مدت اعلام شده است.
235235
بیمه شده میتواند کدامیک از افراد خانواده خود را تحت پوشش درمانی قرار دهد؟
- بیمه شده میتواند کدامیک از افراد خانواده خود را تحت پوشش درمانی قرار دهد؟
بیمه شده اصلی می تواند کدامیک از افراد خانواده خود را تحت پوشش درمانی قرار دهد؟ در این گزارش به بیان توضیحاتی پیرامون این امر و شرایط اینکه افراد تحت پوشش قرار بگیرند می پردازیم.
همسر بیمه شده
فرزندان ذکور، تا سن 19 سال تمام و پس از آن منحصرا در صورتی که به تحصیلات دانشگاهی اشتغال داشته و یا معلول از کار افتاده نیازمند باشند.
فرزندان اناث در صورت نداشتن شغل و شوهر
شوهر بیمه شده زن ، در صورتی که سن وی از 60 سال بیشتر بوده یا اینکه به تشخیص کمیسیونهای پزشکی از کار افتاده باشند و معاش آنها توسط بیمه شده تامین گردد.
پدر و مادر
پدر و مادر در صورتی که سن پدر از 60 و مادر از 55 سال بیشتر بوده یا اینکه به تشخیص کمیسیونهای پزشکی از کارافتاده باشند و معاش آنها توسط بیمه شده تامین و در هر حال به موجب قانون یاد شده مستمری دریافت ندارند.
47212
5 راهکار برای پیشگیری از بروز کمردرد
- 5 راهکار برای پیشگیری از بروز کمردرد
دکتر سیروس مومن زاده - عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت 17 اکتبر (25 مهرماه) روز جهانی ستون فقرات اظهار کرد: اگرچه 25 مهرماه در اصل به عنوان روز جهانی ستون فقرات نامگذاری شده، ولی با توجه به اهمیت و شیوع بالای دردهای مربوط به کمر، این روز بیشتر به روز جهانی کمردرد در جوامع شناخته میشود.
وی از درد کمر بعنوان یک درد مزمن یاد کرد و گفت: دردی که مدت زمان زیادی (بیش از 6 ماه) همراه بیمار بوده و روال زندگی فرد را دچار اختلال کند، یک درد مزمن است. درد مزمن بویژه آسیبهای مربوط به کمر و ستون فقرات علاوه بر هزینهبر بودن برای بیمار، سیستم بهداشت و درمان و نظام اقتصادی کشور را نیز متحمل هزینههای سنگین میکند.
بیش از 80 درصد افراد حداقل برای یکبار کمردرد را تجربه میکنند
وی ادامه داد: درد کمر به قدری شایع است که بیش از 80 درصد از افراد حداقل برای یکبار در طول زندگی خود آن را تجربه کرده و برای درمان آن به پزشک مراجعه میکنند.
مومنزاده با بیان اینکه از سال 2005 «زندگی بدون درد» به عنوان یکی از سنجشهای مهم کیفیت زندگی توسط سازمان بهداشت جهانی مطرح شده است، افزود: تا سال 2012 هیچ روز رسمی بعنوان روز جهانی ستون فقرات (روز کمردرد) وجود نداشت، ولی با پیشرفت تکنولوژی و گسترش فرهنگ شهرنشینی در کشورها از جمله کشور خودمان ایران، مشکلات و بیماریهایی بوجود آمد که در بیشتر مواقع در اوایل درد نمیتوان از آن به عنوان بیماری یاد کرد، اما به دنبال تداوم سبک اشتباه زندگی تبدیل به بیماری و دردهای مزمن میشوند.
مهمترین راههای پیشگیری از دردها و آسیبهای مربوط به ستون فقرات
وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ پیشگیری، یکی از مهمترین راههای پیشگیری از دردها و آسیبهای مربوط به ستون فقرات را "داشتن تحرک مناسب و کافی و رعایت وضعیتهای صحیح بدن هنگام ایستادن، راه رفتن، نشستن و خوابیدن" دانست و خاطرنشان کرد: امروزه تکامل امکانات زندگی، کاهش تحرک و افزایش وزن بدن عوارضی را در پی داشته که نتیجه آن آسیبپذیری مهرههای کمر است. تحقیقات نشان میدهد 70 درصد کمردردها ناشی از وضعیت نادرست بدنی و عدم تحرک است.
این عضو هیات علمی دانشگاه، دغدغهها و مشکلات روحی و روانی را یکی از مهمترین علل تشدید دردهای مزمن و بویژه دردهای ستون فقرات و کمر دردها عنوان کرد و گفت: شاید اصطلاح " کمرش از بار غصه شکست" را شنیده باشید. این یک واقعیت محض بوده و از لحاظ علمی ثابت شده که هنگام بروز مشکلات روحی و روانی باید درمان را جدی بگیریم. در کنار یکدیگر بودن یکی از بهترین روشهای درمان اینگونه بیماریهاست.
مومنزاده برخی از راهکارهای جلوگیری از بروز بسیاری از آسیبهای جدی ستون فقرات را اینگونه توضیح داد:
- مراقب سلامت روحی و روانی خود باشیم:
بدن در زمان استرس، ناراحتی و افسردگی کورتیزول بیشتری ترشح میکند. کورتیزول هورمونی است که التهاب و فشارخون را افزایش میدهد و عملکرد ارگانهای بدن را مختل می کند. به همین دلیل هنگام بروز مشکلات روحی و روانی بر شدت دردها و بیماریهای جسمی میافزاید. نکته مهم این است که تشخیص درد با منشاء روحی و روانی بسیار دشوار و گیج کننده است.
- بیتحرکی را دشمن سلامتی بدانیم
تحرک داشتن و بطور کل ورزش کردن با تقویت عضلات بدن، افزایش تراکم استخوان، بهبود گردش خون و سلامت روح و روان رابطه مستقیمی دارد. ورزش برای بیمارانی که به دردهای مزمن ستون فقرات و کمر مبتلا هستند یک درمان و دارو است و باید براساس وضعیت هر فرد بصورت هدفمند تجویز شود. برای پیشگیری از درد کمر، حداقل 3 بار در هفته به مدت 30 دقیقه ورزش هوازی و بدنسازی و روزانه 10 هزار قدم پیادهروی توصیه میشود. بعد از پیادهروی حتما دقایقی حرکات نرمشی انجام دهید.
- اضافه وزن و چاقی بصورت خاموش درد را وارد بدن میکند
بدن در حالت طبیعی شبیه یک S است. چاقی و اضافه وزن یکی از دلایل مهم تغییر شکل بدن است. در یک مثال ساده چاقی و بزرگ شدن شکم، گودی کمر را تشدید میکند. در این وضعیت به غضروفهای مهرهای فشار وارد شده و فرد دچار سندرم فاست یا آرتروز مهرههای کمر میشود. همچنین در خطر آسیب دیسکهای بین مهرهای قرار میگیرد. اما چاقی یک درد پنهان است، چراکه با کند کردن حرکات و پرخوری به آرامی از درون ما را به بیماریهای مزمن مبتلا میکند.
- وضعیتهای مناسب بدنی را جدی بگیریم
بسیاری از مشکلات رایج ستون فقرات با تغییر عادات نشستن، راه رفتن و خوابیدن از بین میرود. پس به وضعیت ستون مهرهها در هنگام نشستن دقت کنید. کفش مناسب و طبی بپوشید. از تشک و بالش طبی استفاده کنید. روشهای صحیح بلند کردن اجسام را یاد بگیرید. امروزه علت بیش از 50 درصد از موارد کمردرد به پشت میزنشینی و وضعیتهای نامناسب بدن هنگام نشستن ارتباط دارد. پس از هر یک تا دو ساعت بلند شوید و حرکات کششی انجام دهید. اگر زیاد میایستید و راه میروید نیز حرکات کششی را انجام دهید. در یک کلام اینکه آداب نشستن، راه رفتن و خوابیدن را یاد بگیرید و به آن عمل کنید.
- آب بنوشیم و شنا کنیم
با افزایش سن به تدریج از آب موجود در بدن بویژه در دیسکها کاسته میشود. پس مصرف مایعات را جدی بگیرید. همچنین شنا کردن و راه رفتن در استخر میتواند در جذب و جبران آب میان بافتی بدن نقش مهمی داشته باشد.
مومنزاده در خاتمه خاطرنشان کرد: اگر در شهرها زندگی میکنیم و یا در روستاها، اگر کارمان بدنی است یا فکری، اگر مرد شاغل هستیم و یا خانم شاغل، اگر تک شیفت کار میکنیم و یا دو یا سه شیفت، اگر صبح زود بلند میشویم و دیر وقت میخوابیم، یک نکته را نباید فراموش کنیم «حداقل 30 دقیقه از روز باید به سلامت خود فکر کنیم و برای سلامتی و نداشتن درد کاری کنیم. فکر و عمل در کنار هم و از لبخند و شادی غافل نباشیم.»
47212
.: Weblog Themes By Pichak :.