حرفهای یک پزشک درباره تردید مردم به نسخه پزشکان
- حرفهای یک پزشک درباره تردید مردم به نسخه پزشکان
ایرجفاضل درباره انتقادها به عملکرد برخی پزشکان و تخلفات آنها، افزود: مشکل اساسی کشور این است که پایبندی به اصول اخلاقی به طور کلی کمرنگ تر شده است این مساله مخصوص پزشکان نیست و در اقشار دیگر مثل وکلا، بازرگانان، تجار، صادرکنندگان و حتی برخی قضات هم دیده می شود، طبیعی است در این شرایط پزشکان هم به عنوان یک قشر کشور ممکن است تخلفاتی داشته باشند که نباید بزرگنمایی شود.
وی ادامه داد: با وجود اینکه برخی تخلفات در جامعه پزشکی وجود دارد و مایه نگرانی است؛ هنوز معتقدم پزشکان خدمتگزارترین، زحمتکش ترین و پاکترین قشر کشور هستند که 24 ساعته در سرتاسر کشور به مردم خدمت می کنند و با تلاش آنان جان انسانها از مرگ نجات پیدا می کند.
رئیس سابق سازمان نظام پزشکی اضافه کرد: طبیعی است وقتی اخلاقیات کمرنگ و کشتی اخلاق غرق می شود، همه اجزای کشتی با هم غرق می شوند و همه با هم می رویم، جامعه پزشکی هم نمی تواند از این مسیر جدا باشد.
هفته گذشته، محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی در این زمینه گفته بود: با دو مساله در جامعه پزشکی هستیم یکی درونی و دیگری بیرونی، مساله درونی این است که همکاران و پزشکانی با نحوه عملکرد نادرست خود موجب سلب اعتماد بین مردم جامعه پزشکی می شوند، مشکل دوم هم این است که عده ای نیز با بزرگنمایی قصور یک پزشک و تعمیم آن سبب اخلال در امر درمان می شوند.
وی گفت: بی اعتمادی مردم به پزشکان موجب می شود مردم در انجام عمل یا مصرف داروهایی که پزشک تجویز می کند، تردید کنند و این مساله می توان به زیان سلامت مردم تمام شود و حتی در مواردی خطرهای جبران ناپذیری را باعث شود.
47237
این بیماری برای سلامت شما، اندازه ایدز خطرناک است
- این بیماری برای سلامت شما، اندازه ایدز خطرناک است
وزیر سلامت هلند در سخنرانی خود در مجمع شورای جهانی زوال عقل که در ژاپن برگزار شد، گفت: زوال عقل همچون بیماری ایدز و ویروس HIV تهدیدی جدی برای سلامت جهانی به حساب میآید و تعداد مبتلایان به این بیماری تا سال 2030 به جمعیت آلمان نزدیک میشود.
به گفته وزیر سلامت هلند، بیماری زوال عقل به خوبی شناخته نشده و مورد غفلت قرار گرفته است و همانطور که در سالهای نخست شناسایی بیماری ایدز و ویروس HIV این وضعیت وجود داشت.
اکنون در آستانه همهگیری بیماری دیگری هستیم؛ بیماری که سیستم ایمنی بدن را هدف قرار نمیدهد بلکه مغز، حافظه و شخصیت انسان را تهدید میکند.
به گزارش روزنامه گاردین، وزیر سلامت هلند افزود: هزینه مراقبتهای مربوط به بیماران مبتلا به زوال عقل در سال 2030 حدود دو تریلیون دلار خواهد بود. بدون شک زوال عقل یکی ازبزرگترین چالشهای اجتماعی و پزشکی است که بشر در سالهای پیشرو با آن روبرو خواهد بود و در برخی از کشورها این بیماری عامل اصلی مرگ و میر به حساب خواهد آمد.
47237
این رژیم غذایی برای پوست شما مضر است
- این رژیم غذایی برای پوست شما مضر است
نتایج بررسیهای انجام شده روی موشهای آزمایشگاهی حاکی از آن است که انواعی از رژیمهای غذایی کتوژنیک که حاوی مقدار بالایی از چربی هستند میتواند التهاب پوست را تشدید کنند.
محققان به افراد مبتلا به بیماری پسوریازیس توصیه میکنند از چنین رژیمهای غذایی پرهیز کنند.
افراد اغلب به منظور کاهش وزن این رژیم غذایی را دنبال میکنند زیرا بدن را به سمت وضعیت کتوزیس هدایت میکند. در این وضعیت بدن برای تامین انرژی به جای کربوهیدراتها از چربی استفاده میکند.
برخی مطالعات حاکی از آن است که رژیم غذایی کتوژنیک به کنترل علائم دیابت نوع 2 و پیشگیری از افت شناختی کمک میکند و گروهی از پزشکان به افراد مبتلا به صرع توصیه میکنند برای کاهش موارد تشنج، رژیم غذایی کتوژنیک را رعایت کنند. هرچند این نوع از رژیم غذایی نیز میتواند با خطرات و عوارض جانبی همچون علائم مشابه با آنفلوآنزا و ضایعات پوستی همراه باشد.
اکنون آزمایشات انجام شده روی موشهای مبتلا به التهاب پوستی مشابه با پسوریازیس نشان میدهد که برخی رژیمهای غذایی کتوژنیک که حاوی مقادیر بالایی از چربی هستند ممکن است چنین مشکلات پوستی را تشدید کنند.
محققان اتریشی اظهار داشتند: این مطالعه به درک جامعتری از تاثیرات احتمالی رژیم غذایی کتوژنیک حاوی سطح بالایی از چربی بر التهاب پوست منجر شده و تاکید کننده اهمیت ترکیب اسیدهای چرب در رژیم غذایی است.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان در مطالعات خود روی موشهای آزمایشگاهی دریافتند رژیم غذایی کتوژنیک با چربی بالا میتواند التهاب پوستی را در موشها افزایش دهد.
235237
فعالیت 3 پایگاه طب سنتی در شهر کربلا
- فعالیت 3 پایگاه طب سنتی در شهر کربلا
محمود رضا فقیهی معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به فعالیت سه پایگاه طب سنتی مرکز پزشکی حج و زیارت در سه نقطه شهر کربلا، از ارائه خدمات طب سنتی در این پایگاه ها به بیش از 20000 نفر در بازه زمانی 17 تا 24 مهرماه 98 خبر داد.
وی اظهار داشت: تیمهای طب سنتی مستقر در کربلا از 17 مهر ماه در راستای خدمات رسانی به زائرین پیادهروی اربعین حسینی با 43 نفر نیروی اعزامی شامل پزشک، امدادگر و ماساژور خانم و آقا و در دو شاهراه اصلی پیاده روی شهر کربلا در دو پایگاه دائم پارک متنزه الحسین(ع)، درمانگاه ملاکالسیاحی و یک پایگاه موقت در خیابان العباس، عمود 1403 مستقر شدهاند.
وی افزود: در این پایگاهها خدماتی مانند ماساژ درمانی، رگ گیری، جااندازی دررفتگیها، بادکش، پانسمان، شرینک و همچنین دارودرمانی که علاوه بر خدمات تخصصی طب سنتی در بیماریهای اسکلتی عضلانی، درمان بیماریهای حاد گوارشی و تنفسی ارائه میشود.
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع به کار پایگاهها که با حضور متخصصین و اساتید مجرب دانشگاهی در این رشته راهاندازی شده، شاهد استقبال بینظیر زائران اباعبداللهالحسین(ع) فارغ از نژاد، زبان، گویش و کشورهای مختلف بودهایم و امیدواریم به لطف الهی این خدمات به بهترین وجه ممکن به زائران، عاشقان و مشتاقان حریم قدسی سقا و سید و سالار شهیدان ارائه شود.
235237
چرا موی بعضیها زود سفید میشود؟
- چرا موی بعضیها زود سفید میشود؟
سفید شدن موها فرایندی فیزیولوژیکی است و به طور معمول 50 درصد از موهای نیمی از افراد در سن 50 سالگی سفید میشود.
با این حال درصورتیکه سفید شدن موها در بین نژاد قفقازی پیش از 20 سالگی، در مردم آسیا پیش از 25 سالگی و در آفریقاییها پیش از 30 سالگی آغاز شود فرد دچار سفیدی زودرس موها شده است.
رنگدانههای طبیعی در بدن موسوم به ملانین تعیین کننده رنگ مو هستند. فولیکولهای موی انسان میتوانند حاوی یک یا دو نوع ملانین باشند که بسته به نوع آنها، رنگ مو تعیین میشود. ملانینها نیز از ملانوسیت که سلول تولیدکننده رنگدانه است بوجود میآیند.
دکتر "دسموند توبین" از دانشگاه "برادفورد" در انگلیس در این باره میگوید: با بالا رفتن سن فعالیت ملانوسیت کند شده یا متوقف میشود؛ بنابراین مو میزان رنگدانه کمتری را دریافت کرده که موجب سفیدی تار مو میشود.
به گزارش پایگاه اینترنتی "فِرستپُست"، اگرچه تحقیقات کافی در مورد علت دقیق سفیدی زودرس موها انجام نگرفته اما برخی شرایط و عوامل وجود دارند که با سفیدی موها مرتبط هستند. از جمله این عوامل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کمبود ویتامین B12
- کمکاری تیروئید
- فاکتور ژنتیک
- پایین بودن سطح هموگلوبین ناشی از کمبود ویتامین B12
- دفع پروتئین ناشی از بیماری سلیاک یا دیگر اختلالهای سوء جذب
- کمبود آهن و مس
- استرس
- لک و پیس
- مصرف برخی انواع داروها از جمله کلروکین (درمان مالاریا) یا مفنزین (شلکننده عضلات)
234747
.: Weblog Themes By Pichak :.